«موزه لوور در تهران» تا پيش از آغاز سال جديد به طور متوسط هر روز هزارو400 بازديدكننده داشت، اما اين رقم در ايام سفرهاي نوروزي به بيش از 5هزار بازديدكننده در روز افزايش پيدا كرد.
«موزه لوور در تهران» همزمان با سفر وزير امور خارجه فرانسه به كشورمان و در ۱۴ اسفندماه گذشته در موزه ملي ايران افتتاح شد. بازديد عمومي از این موزه از نيمه اسفند آغاز شد و در ۱۰ روز نخست ۱۴هزار نفر از آن بازديد كردند.
به گفته جبرئيل نوكنده، مديركل موزه ملي ايران با توجه به آمار بازديدكنندگان نوروزي سال قبل كه كمتر از ۳۹ هزار نفر بود، پيشبيني كرده بودند تعداد بازديدكنندگان موزه لوور تهران در مدت سه ماه برپايي به ۱۰۰هزار نفر برسد، اما استقبال از اين مجموعه به حدي بالا بود كه در يك ماه نخست برپايي، بيش از ۱۰۰ هزار نفر از آن بازديد كردهاند. يوسف حسنزاده رئيس بخش پژوهشي موزه ملي ايران هم در اين باره به فارس گفت: ميزان بازديد از موزه لوور تهران تا ۱۴ فروردين بيش از ۱۰۴هزار نفر بوده كه در نوع خود كمنظير و حتي از موزه لوور ابوظبي هم بيشتر است.
با توجه به نرخ بليت ۵ هزار توماني، موزه لوور تهران تاكنون ۵۲۰ميليون تومان بليتفروشي داشته كه رقم قابل توجهي است. در «موزه لوور تهران» حدود ۵۰ اثر از آثار موزه لوور پاريس در ساختمان موزه تمدن اسلامي و تحت عنوان «شكوه تمدنهاي جهان» در پنج سالن به مدت چهار ماه به نمايش درآمده است. يك سالن هم به مجموعه عكسهاي عباس كيارستمي از موزه لوور اختصاص دارد كه طي سالهاي 1375 تا 1391 عكاسي شده است. فرانسه با 16 اثر (پنج مجسمه، 11 نقاشي) بيشترين سهم را در اين موزه دارد. پس از آن مصر با 12 اثر و ايتاليا با 9 اثر پيشتاز هستند. علاقهمندان براي بازديد از موزه لوور تهران تا ۱۸ خرداد سال جاري ميتوانند به موزه ملي ايران واقع در خيابان سيتير مراجعه كنند.